Γίνε Συνεργάτης

Γίνε Συνεργάτης

B2B Απο επαγγελματίες σε επαγγελματίες

Καλώς Ήρθατε στην σελίδα μας για επαγγελματίες!

Κύρια μέριμνα και προτεραιότητά μας είναι η προσπάθεια να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, κατανοώντας αλλά και προβλέποντας τις ανάγκες τους για καθαρό νερό στο σπίτι, στο σχολείο, στο γραφείο και στην επιχείρηση, καθώς και υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες τους προσπαθώντας να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Ιδιαίτερα σημαντική επένδυση για την εταιρεία αποτελεί, επιπλέον, η ανάπτυξη ενός ευρύτατου πανελλαδικού δικτύου εξειδικευμένων εμπορικών αντιπροσώπων και διανομέων με στόχο την ποιοτική, προσωπική εξυπηρέτηση του καταναλωτή όπου κι αν βρίσκεται. Η Multipure Hellas προσφέρει στους συνεργάτες της την τεχνογνωσία και τη δυνατότητα στην επιτυχία.

Ευκαιρίες Λιανικού Εμπορίου

Θέλεις να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Multipure;

H Multipure είναι η πιο αναγνωρισμένη εταιρεία κατασκευής συστημάτων επεξεργασίας νερού στο κόσμο. Είμαστε αφοσιωμένοι στον στόχο μας να δημιουργήσουμε επιτυχημένους εμπόρους και επιχειρήσεις. Ξεκίνα τη δικιά σου επιχείρηση και μοιράσου την φιλοσοφία μας προσφέροντας στους πελάτες σου συστήματα επεξεργασίας νερού τελευταίας τεχνολογίας και επιδόσεων που αλλάζουν το επίπεδο ζωής τους.

Έχεις ήδη το δικό σου κατάστημα φίλτρων ή θέλεις να ξεκινήσεις;

H Multipure Hellas σου προσφέρει την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση και το καλύτερο σύστημα νερού της αγοράς. Έτσι η νέα σου επιχείρηση θα μεγαλώσει και θα πετύχει.

Υπέβαλε αίτηση τώρα!

Ευκαιρία Καριέρας με την Multipure Hellas

Θέλεις να γίνεις ανεξάρτητος συνεργάτης της Multipure Hellas; Το επιστημονικό μας προσωπικό θα σου μάθει πως να πετύχεις και να αυξήσεις το εισόδημα σου σε δύσκολους καιρούς όπως τώρα.

Γίνε μέλος της Multipure Hellas

Εταιρείες και μεγάλες επιχειρήσεις

Αντιπροσωπεύετε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα; Θέλετε να συμπεριλάβετε συσκευές επεξεργασίας νερού στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες; Θέλετε να εξοπλίσετε τις επιχειρήσεις και τα γραφεία σας με συσκευές επεξεργασίας νερού τελευταίας τεχνολογίας και να επωφεληθείτε οικονομικά;

Υπέβαλε αίτηση τώρα!

Εταιρικές Θέσεις στην Multipure Hellas

Κενές θέσεις:

Ψάχνεις για δουλειά;