Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Ηγέτης στην Αποτελεσματικότητα

Η Μultipure παράγει τα πιο αποτελεσματικά φίλτρα στερεοποιημένου άνθρακα της αγοράς. Συγκρίνοντας τις δυνατότητες φίλτρανσης των προϊόντων Multipure θα διαπιστώσετε ότι είναι ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Τα φίλτρα στερεοποιημένου άνθρακα Multipure συνδυάζουν μηχανική φίλτρανση φυσική και ηλεκτροκινητική κατακράτηση ώστε να επιτυγχάνουν την αποτελεσματικότερη αφαίρεση μολυσματικών παραγόντων νερού.

Πρώτοι στον Κόσμο

Η Μultipure ηγείται της βιομηχανίας συστημάτων επεξεργασίας νερού. Είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που πιστοποίησε προϊόντα της για:

  • Μόλυβδο και Αμίαντο
  • Κύστες και Χλωραμίνες
  • Τοξαφαίνη και Chlordane
  • Αρσενικό V και Διοξίνες

Η Μultipure είναι η μόνη κατασκευαστική εταρεία φίλτρων νερού παγκοσμίως, τα συστήματα της οποίας είναι πιστοποιημένα βάση του πρότυπου NSF Standard 53 να αφαιρούν Αρσενικό V.

Η Διαφορά στη Γεύση!

Τα συστήματα επεξεργασίας νερού στερεοποιημένου άνθρακα αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα από μολυντές που επηρεάζουν την γεύση,την οσμή και τη διαύγεια του πόσιμου νερού και μολυντές που έχουν επιπτώσεις στην υγεία, καθιστώντας τα τη μοναδική επιλογή για τους καταναλωτές παγκοσμίως. Τα συστήματα επεξεργασίας νερού Multipure επιτρέπουν να ρυθμίζετε εσείς την ποιότητα νερού που πίνετε!

Εμείς και ο Ανταγωνισμός

Οι επιδόσεις των Συστημάτων Επεξεργασίας Νερού Multipure είναι ανώτερες από αυτές των ανταγωνιστών. Η τεχνολογία μας είναι πιο αποτελεσματική στην απομάκρυνση μολυντών πόσιμου νερού που βλάπτουν την υγεία από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά.

Δεν το λέμε εμείς!

Το αποδεικνύει ο Παγκόσμιος Φορέας Τροφίμων και Φαρμάκων NSF International ο οποίος ελέγχει και πιστοποιεί ότι τα συστήματα Multipure είναι ανώτερα!