Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Εταιρική Υπευθυνότητα

Η Multipure έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών της. Η μακροχρόνια σχέση της εταιρείας με τους πελάτες της που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα είδος καταμέτρησης της επιτυχίας. Η Multipure αναζητεί καθημερινά λύσεις στα προβλήματα πόσιμου νερού του καταναλωτή.

Καινοτομία

Η Multipure αναπτύσει καινοτόμες λύσεις σε νέες μολύνσεις του πόσιμου νερού. Ένα επιτελείο εξειδικευμένων ερευνητών εργάζεται με υψηλές προδιαγραφές, έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών για πόσιμο νερό σε παγκόσμια κλίμακα.

Περιβαλλοντική Υπευθυνότητα

Η Multipure International αναπτύσει την τεχνολογία στα όριά της ώστε να παράγει συστήματα πόσιμου νερού ύψιστης ποιότητας. Με πρότυπο την ηθική και την αφοσίωση στην επίτευξη της τελοιότητας σε όλες τις επαγγελματικές μας δραστηριότητες ικανοποιούμε τις προσδοκίες των καταναλωτών. Αναγνωρίζουμε ότι σήμερα είναι ζήτημα κάθε ανθρώπου η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, κάτι που η εταιρεία έχει την υποχρέωση να τηρεί σε όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.