Ιστορικό Εταιρείας

Ιστορικό Εταιρείας

Ιστορία της Mutipure CorporationΙδρύθηκε το 1970 στο Λος Άντζελες, από δύο αδέλφια τους Αλβιν Ε. Ραϊς καί Η. Αλλεν Ραϊς.

Μέχρι το 1974, η Multipure ανέπτυξε προηγμένη τεχνολογία ώστε να κατασκευάζει φίλτρα στερεοποιημένου άνθρακα και να αναδειχθεί στην πρωτοπόρο κατασκευαστική εταιρεία συστημάτων επεξεργασίας νερού τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία μειώνουν μία μεγάλη γκάμα από μολυσματικούς παράγοντες υγείας, με αποτέλεσμα να παρέχει το καλύτερο πόσιμο νερό στον κόσμο.

Η Γέννηση μίας Παγκόσμιας Εταιρείας

Σήμερα η Multipure είναι ο βιομηχανικός ηγέτης και o μεγαλύτερος κατασκευαστής φίλτρων στερεοποιημένου άνθρακα και συστημάτων επεξεργασίας νερού. Τα συστήματα νερού Multipure είναι ευρέως αναγνωρισμένα και χρησιμοποιούνται ανά το κόσμο σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια και σχολεία, εργαστήρια, εστιατόρια, τον αμερικανικό και ελληνικό στρατό, ξένες πρεσβείες, αεροπορικές εταιρείες και προπαντώς σε πάνω από 5 εκατομμύρια σπίτια και νοικοκυριά. Η ικανοποίηση των προσδοκιών των καταναλωτών οι οποίοι με τη σειρά τους συμμερίζονται το πόσο καλά νιώθουν με το προϊον είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα της επιτυχίας της Multipure Corporation.