Πιστοποιητικά

NSF

Φορέας Προστασίας Δημόσιας Υγείας NSF

Παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα, ανάπτυξη, στην πιστοποίηση προϊόντων, εκπαίδευση και στη διαχείρηση κρίσεων που αφορούν την δημόσια υγεία. Παγκόσμια οργάνωση πιστοποίησης και ελέγχου προϊόντων που αφορούν την ποιότητα του νερού και την ασφάλεια τροφίμων.

www.nsf.org

Δείτε τούς πίνακες απόδοσης Πίνακας απόδοσης

ISO

International Organization for Standardization (ISO)

O Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης είναι μια διεθνής οργάνωση δημιουργίας και έκδοσης προτύπων που αποτελείται από αντιπροσώπους των εθνικών οργανισμών τυποποίησης. Ο οργανισμός ιδρύθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1947 και παράγει τα παγκόσμια βιομηχανικά και εμπορικά πρότυπα, τα επονομαζόμενα πρότυπα ISO.

www.iso.ch

CDPH

California Department of Public Health (CDPH)

Ορισμένες πολιτείες επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα πιστοποίησης συστημάτων επεξεργασίας νερού.Οι πολιτείες αυτές είναι οι: Καλιφόρνια, Κολοράντο, Ιόβα, Μασσαχουσέτη και Γουισκόνσιν. Με το πρότυπο της Καλιφόρνιας να φέρει τα πιο αυστηρά κριτήρια.

www.cdph.ca.gov

ANSI

Εθνικός Αμερικανικός Οργανισμός Πιστοποίησης (ANSI)

Ιδρύθηκε το 1918, ο Εθνικός Αμερικανικός Οργανισμός Πιστοποίησης (ANSI) είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση επίσημος αντιπρόσωπος του Αμερικανικού κράτους στον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης(ISO) μέσω της Εθνικής Αμερικανικής Επιτροπής του IEC και της Διεθνούς Επιτροπής IEC (International Electrotechnical Commission)

www.ansi.org

EPA

Environmental Protection Agency

Η Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA ή USEPA) είναι μια υπηρεσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και υπεύθυνη για την προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος, βάσει νόμων που ψηφίστηκαν από το Κογκρέσο.

www.epa.gov

FDA

Food and Drug Administration (FDA)

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA ή USFDA) είναι μια υπηρεσία του αμερικανικού Υπουργείου Υγείας. To FDA είναι αρμόδιο για την προστασία της δημόσιας υγείας, μέσω εποπτείας στην ασφάλεια των τροφίμων, στα προϊόντα καπνού, στα συμπληρώματα διατροφής, στα φαρμακευτικά προϊόντα (φάρμακα), στα εμβόλια, στα βιοφαρμακευτικά προϊόντα, στις μεταγγίσεις αίματος, στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα, στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία εκπέμπουν συσκευές, στα κτηνιατρικά προϊόντα, και στα καλλυντικά.

WQA

Water Quality Association (WQA)

Ο Οργανισμός Ποιότητας Νερού (WQA) είναι μια μη-κερδοσκοπική διεθνή αντιπροσωπεία συστημάτων επεξεργασίας νερού για οικιστικές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Εξυπηρετεί την βιομηχανία πόσιμου νερού, καταναλωτές, δημόσιους φορείς και μέλη της βιομηχανίας.

Η Multipure Corporation είναι μέλος και ηγείται της επιτροπής WQA.

Consumer Digest

Consumers Digest

Η Best Buy βαθμολογία απονέμεται σε λιγότερα από το 3% των ανταγωνιστικών προϊόντων σε οποιοδήποτε κλάδο. Ένα προϊόν που λαμβάνει το επίτευγμα αυτό αναγνωρίζεται από τους συντάκτες του Consumers Digest ότι έχει εξαιρετική αξία στην άκρως ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

www.wqa.org